LimeWire

LimeWire 5.5.16

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Dienst is dicht maar er zijn alternatieven

VOOR

  • Snelle downloads
  • Mooie interface
  • Interne muziekspeler
  • Geschikt voor torrents

TEGEN

  • Focus op individuele bestanden

Uitmuntend
8

Let op: om juridische redenen is deze download niet meer beschikbaar. Ben je op zoek naar een gratis alternatief? Neem dan een kijkje bij de volgende applicaties:

Alternatieven voor LimeWire

- FrostWire
- Cabos
- MP3 Rocket

LimeWire is een netwerkclient die bestandsuitwisseling via peer-to-peer (P2P) mogelijk maakt. P2P is al jaren dé methode voor (bestands)overdrachten tussen aangesloten gebruikers. Je hoeft geen verstand te hebben van netwerken of internet om je favoriete media uit te wisselen met deze rappe applicatie.

Limewire ziet er verzorgd uit en biedt een eenvoudige interface. Het zoeken van bestanden gaat zoals je gewend bent met eventuele ondersteuning van je vriendenclub. Zo kun je inloggen met je Gmail, Jabber of LiveJournal account. De zoekfunctie is snel en Limewire geeft een waarschuwing wanneer licenties van bestanden ontbreken. De software stelt je zodoende discreet op de hoogte van de moralistische/juridische gevolgen van het downloaden. LimeWire bevat een interne muziekspeler waarmee je media uitprobeert alvorens het uit zwaardere speakers te knallen.

Hoewel je torrents (bestandsverdeling & -verspreiding in kleine stukjes, via verschillende bronnen) kunt openen in LimeWire is er geen specifieke zoekfunctie voor dit type bestand. Hier stuiten we meteen op het primaire doch enige nadeel van de peer-to-peerclient. De hoofdfunctie blijft die van bestandsuitwisseling. Ben je op zoek naar verzamelingen van bestanden, bijvoorbeeld een muziekalbum, dan is een torrentclient zoals Vuze aanbevolen.

De nieuwste LimeWire is snel, fris en fruitig. Het ziet er gelikt uit en de integratie van diverse communicatiediensten creëert een plezant communitygevoel. LimeWire Basic is verder zoals de naam doet vermoeden: basic met een nieuwe look.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor mac

Meer

Beoordelingen about LimeWire